July 30, 2009

KeSeDiHaN...!!!!

dlm hidup nie kita mzti xt'lepas dr rasa sedihkn..??

aku akn sedih bila aku keseorangan..

biasa la bila kita jauh dr fmly..

mzti rindu ngn diorgkn??

skunk neh aku rindu sesgt kt diorg..

erm.. rindu sesgt kt my fmly...

nk blik... huhu ^ ^


July 28, 2009

AkU kEsEPiAn...

kekadang kita akan rasa dipinggirkn...
kekadang kita akan rasa ditinggalkn..

aku dah mula rasa bosan..

BOSAN dipermainkan..
BOSAN diperalatkan...

jarang kita jumpa orang yg betol2 baik dgn kita..
jarang kita jumpa orang yg betol2 ambik berat tentang diri kita..

tapi kita akn selalu jumpa org yg akn berbaik dgn kita,
apabila dia memerlukan sesuatu dari kita.

SIAPA YG SUKA DIPERMAINKAN??
SIAPA YG SUKA DIPERALATKAN??

suma nie kita akn rasa bila kita dizaman persekolahan, zaman kolej or kt u..
n even kita dah keja n da kahwin pown still akn jmpa dgn org2 yg mcm nie percaya lah...
n my b, benda2 cm nie kita akan jmpa seumur hidup kita...

July 26, 2009

AkOo TeRaNiAYa...

CM SIAL TOL AR....
er GeRam AKOO...
sakit at sgt...

aku kt cnie sesusoh mengikat prot diorg ckp akumengabeh kn duit plak...

July 15, 2009

arie neh arie yg ke 3 kt kolej...
dr pg td dtg kolj xwt pape pown..
diorg ckp ad p'jmpaan nan kpt la, mqa la..
tp hampeh....
2 jam kt audi buang mse je...
sgt la mmenatkn...
leceh tol la skunx neh...
ad sesetgh klas ad yg smpai mlm...
cm ne 2h..
nt nk stdy ag..
klw time axm ag susah kn..
korg bygkn la betape PENATnye aku...
huh.. :0

MuSiC pLaYeR..~ EnJoY~


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com